מצרכים
100 גרם חמאה
300 גרם גבינת פילדלפיה
100 גרם חלב
8 חלמונים
13 חלבונים
60 גרם קמח
60 גרם עמילן תירס
130 גרם סוכר
מעט אבקת סוכר לקישוט
הוראות הכנה
נרפד תבנית אפיה עגולה בקוטר 28 ס"מ בנייר אפיה. חשוב שנייר האפיה יעלה על קצה התבנית לפחות ב-5 סנטימטר.
נחמם תנור ל-135 מעלות.
נמיס בעדינות את החמאה עם החלב בסיר גדול, נוסיף את גבינת הפילדלפיה ונערבב.
נעביר את התערובת לקערה ונקציף בעזרת מטרפה.
בקערה נוספת, נקציף את החלמונים ונערבב עם תערובת החמאה, החלב והגבינה.
בעזרת מסננת או נפה, נוסיף את הקמח ואת עמילן התירס לקערה וערבבו את הכל עד שתקבלו תערובת חלקה.
נקציף את החלבונים בקערה, נוסיף את הסוכר ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
נקפל את הקצפת לתוך התערובת בצורה עדינה עד לקבלת תערובת הומוגנית.
נעביר את החומרים לתבנית מרופדת נייר אפיה.
נכניס את העוגה לתנור החם לאפיה איטית של 70 דקות.
נוציא את העוגה בעדינות מהתנור וניתן לה להצטנן במשך 5 דקות, ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה.
מומלץ להגיש את העוגה חמה.