מצה ברוק

חדשות כיפה yeodiya geaa 13/07/08 00:00 י בתמוז התשסח

מצרכים

3 ביצים

2 מצות

2 בצלים בינונים

מלח, פלפל שחור

קטשופ

שמן טיגון

הוראות הכנה

לקצוץ את הבצלים.

לחמם שמן במחבת ולטגן עד להזהבה.

בנתיים, לשטוף את המצות ולשבור לחתיכות קטנות.

להוסיף את הבצל למצות, ועל זה להוסיף את הביצים (שוברים אותם, כן?).

לתבל טוב-טוב, ולשים במחבת (שטיגנו בו ת´בצל).

לשים קטשופ בנדיבות, לסגור את הסיר ולחכות עד שיהיה מוכן- יע´נו, זהוב כזה, שאפשר לתת בזה ביס.

הערות

3 מנות (ואחד שלם למש´ו מורעב במיוחד) יאמי!!! טעים=טעים-טעים!!!

המתכון באדיבות מאיזה מגזין (לא זוכרת)+שיפוצים ממני

כתבות נוספות