סגור

דג הברמונדי - מתכון לפסח

יג בניסן התשעח
,
29 במרץ, 2018
29/03/2018 11:34
דג בורמנדי

דג בורמנדיצילום: יח"צ

פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

דגי ברמונדי חתוכים לאורכם לשניים (בערך דג לכל שני סועדים).

צרור כוסברה. צרור פטרוזיליה. צרור נענע. צרור בזיליקום. 4 גבעולי אורגנו . 4 גבעולי מרווה. 2 פלפלים ירוקים חריפים. בצל לבן שלם. חצי כוס מיץ לימון. מלח.

הוראות הכנה

מרסקים את כל צמחי התבלין, הבצל, הלימון והמלח במעבד מזון עד יצירת רוטב.

יוצרים חתכים אלכסוניים בדג ומעסים לתוכם את הרוטב. משאירים כך את הדג שעתיים במקרר.

אופים בחום של 240 מעלות במשך 20 דקות, עד שהדג נעשה פריך.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הפיגוע בצומת תפוח צילום: Sraya Diamant/Flash90

לכידת המחבל מצומת תפוח: החקירה, התרגיל והמעצר המפתיע

קרא עוד