דג הברמונדי - מתכון לפסח

חדשות כיפה נעמי גוטקינד-גולן 29/03/18 11:34 יג בניסן התשעח

דג בורמנדי, צילום: יח"צ
דג בורמנדי, צילום: יח"צ

מצרכים

דגי ברמונדי חתוכים לאורכם לשניים (בערך דג לכל שני סועדים).

צרור כוסברה. צרור פטרוזיליה. צרור נענע. צרור בזיליקום. 4 גבעולי אורגנו . 4 גבעולי מרווה. 2 פלפלים ירוקים חריפים. בצל לבן שלם. חצי כוס מיץ לימון. מלח.

הוראות הכנה

מרסקים את כל צמחי התבלין, הבצל, הלימון והמלח במעבד מזון עד יצירת רוטב.

יוצרים חתכים אלכסוניים בדג ומעסים לתוכם את הרוטב. משאירים כך את הדג שעתיים במקרר.

אופים בחום של 240 מעלות במשך 20 דקות, עד שהדג נעשה פריך.

כתבות נוספות