אטריות לפסח

חדשות כיפה חדשות כיפה 19/03/18 10:13 ג בניסן התשעח

צילום: SHUTTERSTOCK
צילום: SHUTTERSTOCK

מצרכים

1 כוס קמח תפוח אדמה

1 וחצי כוס מים

6 ביצים

כוס שמן

מעט מלח

הוראות הכנה

לערבב ביד או במיקסר שלא יהיו גושים את הקמח תפו"א והמים.

להוסיף: 6 ביצים -אחד אחד להמשיך להקציף

להוסיף את השמן ומעט מלח (כ-1/4 כפית)

כל הזמן לבחוש את העיסה שהקמח לא ישקע.

לשמן מעט מאוד את המחבת רק בפעם הראשונה.

כשהמחבת חמה לשפוך כרבע מצקת ליצור מעין חביתה דקה מאוד!!

לטגן טיגון קל משני הצדדים. (נשאר בהיר)

אחרי שהם מתקררות- לגלגל 2-3 חביתות ולקצוץ לאיטריות דקות

המתכון באדיבות אמא מבשלת

כתבות נוספות