סגור

אטריות לפסח

ג בניסן התשעח
,
19 במרץ, 2018
19/03/2018 10:13

צילום: SHUTTERSTOCK

פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

1 כוס קמח תפוח אדמה

1 וחצי כוס מים

6 ביצים

כוס שמן

מעט מלח

הוראות הכנה

לערבב ביד או במיקסר שלא יהיו גושים את הקמח תפו"א והמים.

להוסיף: 6 ביצים -אחד אחד להמשיך להקציף

להוסיף את השמן ומעט מלח (כ-1/4 כפית)

כל הזמן לבחוש את העיסה שהקמח לא ישקע.

לשמן מעט מאוד את המחבת רק בפעם הראשונה.

כשהמחבת חמה לשפוך כרבע מצקת ליצור מעין חביתה דקה מאוד!!

לטגן טיגון קל משני הצדדים. (נשאר בהיר)

אחרי שהם מתקררות- לגלגל 2-3 חביתות ולקצוץ לאיטריות דקות

המתכון באדיבות אמא מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: shutterstock

"הנסיון הזה לא סבבה" תפילת החתן המיוחדת שריגשה את המוזמנים

קרא עוד