מצרכים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות סוכר(אני שמה יותר כחמש כפות סוכר)
2 ביצים
2 לבן
הוראות הכנה
מכניסים את כל החומרים ומרבבים היטב,
עד קבלת תערובת חלקה וללא גושים.
שמים בסיר שמן בגובה 4 ס"מ.
כאשר השמן רותח מכניסים כמות בעזרת כף לסיר וכאשר הסופגניה צפה צריך להפוך אותה(אם מחכים זמן רב קשה להפוך אותה..)
הופכים פעם נוספת עד כדי השחמה- הזהבה משני הצדדים
מוצאים למסננת /נייר סופג, בוזקים אבקת סוכר ומוסיפים רבה.
מה שמיוחד בסופגנות האלה שיוצאות צורות מדליקות ויש סופגניה כבשה וסופגניה בלון וכד´... הצורות לא מדויקות אלא מלאות דמיון והילדים נהנים להסתכל על צורות הסופגניה השונות!
הערות
המתכון באדיבות מתכון מאמי שתחי´ מלכה קוטב