לביבות תפו

חדשות כיפה טלי123456 25/12/08 00:00 כח בכסלו התשסט

מצרכים

-2 תפו"א בינונים, מקולפים.

-בצל בינוני מקולף.

-קופסאת שימורים- פטריות (הכמות לא משנה. כל אחד כמה שהוא אוהב)

-קופסאת שימורים- תירס, קטנה.

-10 גבעולי פטרוזלייה טריה.

-3 כפות קמח.

-מלח, פלפל שחור.

-2 ביצים.

-שמן לטיגון.

הוראות הכנה

1. לגרד על פומפיה את התפו"א והבצל.

2. לטגן את הבצל במחבת חשמלית, עד שניהיה זהוב, ולהניח בצד.

3. לקצוץ את הפטריות והפטרוזלייה.

4. להכניס לקערה בינונית את כל הירקות- התפו"א, הבצל, הפטריות, הפטרוזליה והתירס.

5. לפתוח לתוך קערית קטנה את הבייצים ולערבב לתוכם את המלח והפלפל השחור.

6. לשפוך לתוך הירקות את התערובת של הביציים ולהוסיף את הקמח. לערבב היטב.

7. ליצוק מעט שמן לתוך המחבת החשמלית ולשים לביבות ולטגן עד שנהיה זהוב.

8. להוציא לתוך נייר סופג ולאכול חם-חם.

ב-ת-א-ב-ו-ן-!

הערות

אמור לצאת לכם טעים...
במיוחד לחנוכה!

המתכון באדיבות הראש שלי

כתבות נוספות