לביבות תפו"א אפויות של חלי ממן

חדשות כיפה מאגר המתכונים 03/12/15 16:57 כא בכסלו התשעו

לביבות תפוחי אדמה, צילום: shutterstock
לביבות תפוחי אדמה, צילום: shutterstock

מצרכים

3 תפוחי אדמה

2 בצלים קצוצים

100 גרם פטריות קצוצות

2 ביצים

3 כפות פירורי לחם

כפית אבקת מרק

מלח ופלפל לפי הטעם

תרסיס שמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד לריכוך, מסננים ומרסקים למחית.

מאדים את הבצל הקצוץ עם הפטריות בכפית שמן, מניחים בצד להתקרר מעט ומוסיפים למחית תפוחי האדמה, מתבלים ומערבבים היטב.

יוצרים כ-15 קציצות ע"ג נייר אפייה משומן בתרסיס שמן ואופים בחום בינוני כ-20 דקות, הופכים את הלביבות ואופים כ-10 דקות נוספות עד להשחמה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

שימו לב:
2 לביבות = תחליף לפחמימה

המתכון באדיבות חלי ממן

כתבות נוספות