הספינג' של סומסה

חדשות כיפה מאגר המתכונים 03/12/15 17:38 כא בכסלו התשעו

אבנר בן גיאת, צילום: אבנר בן גיאת
אבנר בן גיאת, צילום: אבנר בן גיאת

מצרכים

1 ק"ג קמח

50 גר´ שמרים/ לחילופין קובייה אחת.

3.5 – 4 כוסות מים פושרים

קורט מלח

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים ביחד

מכניסים לתוך שקית ניילון לחצי שעה עד שעה.

ליצור עיגולים עם חור באמצע (כמו גלגל ים)

להכניס לתוך שמן עמוק ורותח

מיד אח"כ מעבירים לקערה עם סוכר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

צילום: אבנר בן גיאת

המתכון באדיבות מסעדת סומסה

כתבות נוספות