סופגניית הסלופי ג'ו של "MEMPHIS"

חדשות כיפה אורי מלמד 24/12/19 09:58 כו בכסלו התשפ

סופגניית הסלופי ג'ו של "MEMPHIS", צילום: בן ארי בועז
סופגניית הסלופי ג'ו של "MEMPHIS", צילום: בן ארי בועז

מצרכים

מרכיבים לבצק:

•1 ק"ג קמח

• 100 גרם סוכר

•10 גרם מלח

• 10 גרם אבקת פודינג וניל

•100 מ"ל שמן

•2 ביצים

•26 גרם שמרים יבשים

•400 מ"ל מים

למילוי:

•700 גרם בשר טחון

•1/2 כוס רוטב ברביקיו

•1/2 כוס קטשופ

•3 כפות סוכר חום

•3 כפות סויה

•1 קופסא קטנה עגבניות תמר איטלקיות מרוסקות

•3 כפות שמן

•מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

•במיקסר עם וו לישה, לשים את מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

•מעבירים להתפחה עד הכפלת הנפח.

בינתיים מכינים את המילוי:

•במחבת כבדה מטגנים את הבשר.

•בסיר מרתיחים את כל מרכיביי הרוטב, מצרפים לבשר ומבשלים 3 דקות עד שהתערובת מתאחדת.

•קורצים כדור מהבצק, משטחים על כף היד ויוצרים קערה קטנה, ממלאים בבשר וסוגרים את הבצק לעיגול שלם. (בדומה להכנת קובה)

•מטגנים בשמן עמוק רותח (נזהרים שלא ירתח מדי כדי שהסופגניות יטוגנו ולא ישרפו מבחוץ)

הערות

רשת ההמבורגרים האופנתית של אורי מלמד- MEMPHIS בהשגחה מהודרת - חוגגת את חג החנוכה ומשיקה במהדורה מיוחדת את הסופגנייה שמשגעת את הרשת: סופגניית סלופי ג'ו חשמונאים - בצק סופגניה מתוק במילוי בשר טחון בסגנון סלופי ג'ו.
הרב, השף והסטנדאפיסט, הוגה סופגניית הסלופי ג'ו – אורי מלמד, משתף את המתכון לסופגנייה הכי לוהטת בחנוכה תש"פ

המתכון באדיבות אורי מלמד- MEMPHIS

כתבות נוספות