סגור

סופגניות לבן מעולות וללא התפחה

ה בטבת התשעא
,
12 בדצמבר, 2010
12/12/2010 0:00
סופגניות לחנוכה

סופגניות לחנוכהצילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חצי כוס סוכר

2 ביצים

2 אשל/לבן/גיל

2 ושליש כוסות קמח

2 ושליש כפיות אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

אבקת סוכר לפיזור

ריבת חלב/שוקולד למילוי

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל החומרים היטב. מניחים ל-5 דקות להתפחה קלה.

2. מחממים שמן עמוק.

3. לוקחים כף וממלאים בבלילה. בעזרת כף נוספת שופכים הישר לתוך השמן החם.(בדומה לעוגיות שוקולד צ´יפס)

4. אם הסופגניות לא מתהפכות לבד אחרי שהשחימו, הופכים אותן.

5. דוקרים עם קיסם סופגניה בכל נגלה כדי לוודא שאיננה בצקית מבפנים. כאשר הסופגניות שחומות ואפויות מוציאים לקערה עם נייר סופג.

6. אחרי שמתקרר מפזרים אבקת סוכר ואם רוצים ממלאים בריבת חלב או שוקולד.

תהנו.

הערות:

1. הסופגניות יוצאות במרקם שונה מהסופגניות הרגילות- יותר רכות (ויותר טעימות לדעתי).

2. אפשר לעשות גם עם קמח מלא 70% ואז להוסיף שליש כוס חלב.

הערות

קערת סופגניות קטנות

המתכון באדיבות חמותי היקרה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90

שטרות כסף חדשים בישראל: כך הם ייראו

קרא עוד