לביבות עם אפונה וגבינה

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/12/18 10:28 כה בכסלו התשעט

לביבות אפונה וגבינה, צילום: אפיק גבאי
לביבות אפונה וגבינה, צילום: אפיק גבאי

מצרכים

מצרכים

½ חבילת ספגטי ברילה

3 ביצים

100 גרם אפונה

50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית

רוטב ארביאטה ברילה

הוראות הכנה

. מבשלים ספגטי ברילה במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה של ברילה.

המתכון באדיבות ברילה

כתבות נוספות