סלט תפוחי אדמה ונקניקים

חדשות כיפה מיצמיצ 01/04/08 00:00 כה באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

750 גרם תפוחי אדמה קטנים

1 חזה אווז מעושן (ללא שומן)

2 קבנוסים חתוכים לעיגולים

3 ביצים קשות חתוכות לריבועים

1 כוס בצ ירוק קצוץ דק

לרוטב:

1/2 כוס טרגון קצוץ במעבד מזון

קליפה מגוררת מלימון אחד

2 כפות חומץ בן יין

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

* אופים את תפוחי האדמה במיקרוגל במשך 8 דקות בעוצמה מירבית.

* קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מעבירים לקערה.

* חותכים את חזה האווז לרצועות דקות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הקבנוס, הביצים הקשות והבצל הירוק ומערבבים בעדינות.

* מערבבים את החומרים לרוטב בקערה קטנה, יוצקים על הסלט ומגישים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות