סלט צבעוני ופריך

חדשות כיפה אמא חמסה 30/06/08 00:00 כז בסיון התשסח

מצרכים

¼ כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות,

¼ כוס כרוב אדום, כנ"ל,

כ- 6 עלי חסה ערבית, כנ"ל,

3 גזרים קלופים, חתוכים למקלות,

חופן זיתים שחורים מגולענים,

חופן אגוזי קשיו קלויים ממולחים,.

לרוטב:

2 כפות שמן זית,

2 כפות מיץ לימון טרי,

כפית חרדל דיז´ון גרגרים,

שן שום כתושה (לא חובה),

מלח ופלפל שחור טחון טרי.

הוראות הכנה

מערבבים היטב את חומרי הרוטב בצנצנת קטנה. יוצקים אותו על חומרי הסלט. מערבבים. מפזרים מעל אגוזי קשיו קלויים ומגישים.

הערות

4 מנות ענקיות

כתבות נוספות