סלט קיצי ורענן

חדשות כיפה מאגר המתכונים 25/08/16 13:07 כא באב התשעו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

3 לבבות חסה

עלי בייבי

½ חצי כוס תערובת פיצוחים – (לבחירה אישית):

גרעיני חמנייה, קשיו טבעי, פקאן סיני, אגוזי מלך, חצאי שקדים

1 כוס תערובת פירות העונה (אפרסק, תפו"ע ירוק, דובדבנים, קיווי, משמש)

½ חצי קובייה של גבינת פטה כבשים או רבע גליל גבינת עיזים

לרוטב:

4 כפות סילאן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

את לבבות החסה לחתוך לרצועות ולהוסיף את עלי הבייבי.

את פירות העונה חותכים לקוביות ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את תערובת הפיצוחים והרוטב ומערבבים בעדינות.

לאחר מכן מפזרים מעל את הגבינה ומזלפים מעל עם הסילאן שנשאר. ניתן גם לקשט עם עלי נענע.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

באדיבות "קפה פלפלת" חיפה

המתכון באדיבות "קפה פלפלת" חיפה

כתבות נוספות