מצרכים
10 פלפלים חריפים: אדומים או ירוקים.
בצל בינוני.
עגבניה.
ראש שום.
שמן זית.
מלח ופלפל שחור גרוס.
הוראות הכנה
בסיר קטן מטגנים בצל בינוני חתוך לקוביות בשמן זית.
מוסיפים ראש שום כתוש- מלבד 4 שיניים.
מקבים גדול עגבניה ומוסיפים לאש.
מטגנים מעט את הפלפלים החריפים.
מוסיפים מעט מים (משו כמו חצי הגובה).
מרתיחים, מוסיפים מלח, פלפל ו-4 שיני שום פרוסות, מנמיכים אש, ומחכים עד שזה יתבשל.
טועמים כשלצידך קנקן מים.
הערות
טועמים כשלצידך קנקן מים.