סלט פול ירוק

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

300 גר´פול טרי, או פולי שעועית ירוקה,

שן שום קצוצה,

½ פלפל חריף, קצוץ דק,

כפית מלח,

פלפל שחור טחון טרי,

3 כפות שמן.

לרוטב: 3 כפות רוטב סויה, כפית סוכר, כפית שמן שומשום.

הוראות הכנה

מחממים את השמן במחבת גדולה.

כשהשמן חם מכניסים את השום והפלפל ומטגנים עוד דקה, תוך כדי ערבוב.

מוסיפים את הפולים, המלח והפלפל, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.

מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומבשלים ביחד עוד דקה

הערות

אפשר להחליף את הפול בשעועית ירוקה

כתבות נוספות