מצרכים
250 גרם כרוב בפומפייה גסה, מוסיפים בצק ירוק קצוץ, 2 כפות כרוב כבוש, 2 כפות עלי סלרי, 250 גרם אפונה ירוקה. רוטב טחינה שומשום. (אפשר טחינה גולמית או לא)
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מרסקים 250 גרם כרוב בפומפייה גסה, מוסיפים בצק ירוק קצוץ, 2 כפות כרוב כבוש, 2 כפות עלי סלרי, 250 גרם אפונה ירוקה. מערבבים העל עם רוטב טחינה שומשום. מגישים על עלי חסה. מקשטים ברצועות גמבה אדומה.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן