סלט כרוב, כרוב כבוש אפונה ו..

חדשות כיפה אחת מל"ו 28/03/09 00:00 ג בניסן התשסט

מצרכים

250 גרם כרוב בפומפייה גסה, מוסיפים בצק ירוק קצוץ, 2 כפות כרוב כבוש, 2 כפות עלי סלרי, 250 גרם אפונה ירוקה. רוטב טחינה שומשום. (אפשר טחינה גולמית או לא)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מרסקים 250 גרם כרוב בפומפייה גסה, מוסיפים בצק ירוק קצוץ, 2 כפות כרוב כבוש, 2 כפות עלי סלרי, 250 גרם אפונה ירוקה. מערבבים העל עם רוטב טחינה שומשום. מגישים על עלי חסה. מקשטים ברצועות גמבה אדומה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

סלט מדהים ומפתיע! המוצרים לא נראים כאילו הם מתאימים זה לזה, וקצת חחשתי בתחילה להכין אותו, אבל הוא פשוט מדהים.
ובשום אופן לא לוותר על הכרוב הכבוש.
לדעתי, כדאי לשים קצת יותר ממה שרשום במתכון.

כתבות נוספות