סלט ירקות תאילנדי

חדשות כיפה אחת מל"ו 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

1.5 ליטר (71/2 כוסות) ירקות פרוסים דק ודחוסים היטב בכלי (למשל: גזר, פלפלים, כרוב, צנון ומלפפונים), ¼ כוס (50 גר´) מלח, כוס חומץ (200 מ"ל), 2 כוסות (400 מ"ל) סוכר, סומסום קלוי.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

שמים את הירקות הפרוסים בקערה, מפזרים עליהם חצי מהמלח, ויוצקים מים כדי כיסוי. משהים 30 – 40 דקות ומסננים. מחזירים את הירקות לקערה.

מוסיפים לקערה את יתרת המלח, הסוכר והחומץ (אפשר לחמם קצת את החומץ ולהמס בו את הסוכר והמלח) ומערבבים היטב. אם הירקות צפים מעל הנוזלים שמים עליהם צלחת ועליה משקולת.

מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות. בשעת ההגשה מפזרים על הירקות שומשום קלוי.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות