סלט ירקות עשיר

חדשות כיפה אחת מל"ו 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

4 עלי חסה, 1/3 כרוב, 2 מלפפונים, 20 עגבניות שרי, 2 בצלים ירוקים, בצל יבש, ½ סלסלת נבטי אספספת (אלפפה), ½ סלסלת פטריות שמפניון טריות,

לרוטב: כפית מלח, ½ כפית פלפל גרוס, 11/2 כפות שמן, 3 כפות מיץ לימון טרי, כף חרדל גרגרים.

הוראות הכנה

חותכים את הירקות לפי הטעם, מניחים בקערה. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומגישים בנפרד

הערות

כתבות נוספות