סלט הפתעות

חדשות כיפה אחת מל"ו 25/08/06 00:00 א באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

750 גרם עלי תרד שטופים היטב ומיובשים

5 חופנים עלי רוקט שטופים היטב ומיובשים

300 גרם תפוחי עץ מיובשים, חתוכים לרבעים

300 גרם תות-שדה טרי מוצק, פרוס

לרוטב:

3 כפות שמן

3 כפות שמן זית

5 כפות דבש

3 שיני שום כתושות

3 כפות חומץ בן יין

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

1 כף סוכר

הוראות הכנה

1. קוצצים גס את עלי התרד והרוקט, ומעבירים לקערה. מוסיפים את תפוחי-העץ והתותים.

2. מערבבים היטב בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הסלט ממש לפני ההגשה.

הערות

הסלט טעים גם אם מגישים אותו רק עם עלי תרד, בלי הרוקט

המתכון באדיבות בישולה

כתבות נוספות