סלט דלעת II

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

חומרים ל-1 ק"ג סלט:

3 ק"ג דלעת (ברוטו), קלופה, נקיה וחתוכה לקוביות

6 כפות שמן

8-6 שיני שום כתושות

1-1/2 כפית קימל טחון

2-1 כפיות עריסה

מלח

מיץ מ-1 לימון

הוראות הכנה

+ מבשלים את הדלעת במים עד לריכוך מוחלט. מסננים ומועכים לפירה, מחזירים למסננת ונותנים לדלעת להגיר נוזלים ולהתייבש היטב.

+ בקערית מערבבים את השמן עם קימל, שום, עריסה ומלח.

+ מערבבים את הדלעת עם תערובת התיבול ומוסיפים מיץ לימון. טועמים ומוסיפים עריסה, שום ולימון במידת הצורך.

הערות

כתבות נוספות