סלט בורגול מתוק

חדשות כיפה bustan 19/09/06 00:00 כו באלול התשסו

מצרכים

כוס בורגול

רבע כוס שקדים

בצל גדול

2 גזרים

חצי פלפל צהוב

חצי פלפל אדום

4 משמשים מיובשים

רבע כוס צימוקים שהושרו 5 דקות במים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

משרים כוס בורגול במים קרים לשעה

וחולטים רבע כוס שקדים במים רותחים כדי לקלף בקלות.

בזמן הזה מטגנים תוך הוספת הרכיבים האחרים לפי הסדר. מוסיפים את הבורגול ומערבבים מדי פעם, סך הכל ל 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. אפשר במקום צימוקים ומשמשים לשים חמוציות.

יוצאת כמות די גדולה, זה נשמר יפה כמה ימים במקרר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות