סלט אנדיב של מסעדת גבריאלה

חדשות כיפה הנהלת הקהילות 27/06/11 00:00 כה בסיון התשעא

מסעדת גבריאלה, צילום: מסעדת גבריאלה
מסעדת גבריאלה, צילום: מסעדת גבריאלה

מצרכים

עלי בייבי

2 תותים (חתוכים לרבעים)

חצי אגס (חתוך לפרוסות)

חצי אפרסק (חתוך לפרוסות)

20 גרם אגוזי לוז

5 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)

10 עלי אנדיב

לרוטב:

לערבב בקערה או במג´ימיקס:

2 כפות שמן זית

כף מיץ תפוזים

כפית לימון

2 כפיות דבש

כפית טימין קצוץ

כפית שום כתוש

כפית חרדל דיז´ון

כפית חרדל חלק

קורט מלח

קורט פלפל

הוראות הכנה

מסדרים את עלי האנדיב בצורת פרח מסביב לצלחת

מערבבים בקערה את כל הירקות והפירות ומוסיפים את הרוטב

מסדרים את כל התערובת במרכז הקערה ולפזר מסביב אגוזי לוז

הערות

המתכון באדיבות ז´אק דיין, שף מסעדת גבריאלה

כתבות נוספות