מצרכים
קופסת טונה משומרת (180 גר´),
קופסת פטריות טריות פרוסות,
כוס אורז,
אבוקדו בינוני חתוך לקוביות,
2 – 3 מלפפונים חמוצים חתוך
2 יחי´ גמבה אדומה כבושה חתוכה לקוביות,
בצל ירוק קצוץ,
2 כפות רוטב סויה,
½ כוס מיונז,
מלח, פלפל לבן,
5 עלי חסה.
הוראות הכנה
מבשלים את האורז כרגיל. מקררים.
מערבבים מיונז עם רוטב סויה ותבלינים.
מסדרים בכלי הגשה את עלי החסה ושמים על זה את שאר החומרים.
לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט