מצרכים
3 כוסות רסק עגבניות טוב (800 גר´)
3 בצלים בינוניים קצוצים גס (400 גר)
3 בצלים ירוקים קצוצים גס עם ה´זנבות´ (50 גר´)
כף מחוקה רסק שום קפוא (20 גר´), כפית מחוקה פפריקה (אפשר מתוקה או חריפה), כפית מחוקה כמון, 2 כפיות מחוקות מלח,
כוס וחצי שמן סויה (24 כפות)
2 פלפלים ירוקים חריפים (60 גר´ ברוטו) מטוגנים בשמן עמוק, מקולפים וקצוצים דק (כף מחוקה קציץ) – רק אם אוהבים חריף.
הוראות הכנה
שמים כל החומרים במעבד מזון, חוץ מהשמן. מעבדים בפולסים עד שהכל הופך למשחה.
מוסיפים דרך ארובת המכשיר את השמן, בועד המכשיר פועל. נותנים לזה להתערבב עוד 2 – 3 שניות.
מורחים על צלחת 2 – 3 כפות מזה, כמו חומוס. מטפטפים על זה כף שמן רגיל, ו´מנגבים´ בפיתה חמה.
הערות
המתכון באדיבות מדור של אודטה שוורץ בידיעות אחרונות