חומוס ביתי

חדשות כיפה רינה19 18/09/06 00:00 כה באלול התשסו

מצרכים

חומוס

סודה לשתיה

טחינה גולמית

הוראות הכנה

(הבן שלי "מת" על זה ומכין לבד. כך שאפשר לשתף את הילדים בהכנה)

משרים חומוס לילה, מחליפים מים, שוטפים.

מבשלים בסיר לחץ עם קצת סודה לשתיה. קצת, נגיד כפית, שלא יהיה מריר.

מבשלים עד שמאד רך, מוסיפים טחינה גולמית ומים ומערבבים במעבד מזון למחית.

טעים מאד כשטרי וחם!!! (כשהחומוס חם, לא כשחם בחוץ...)

ו...

אין חומר משמר לכן מתקלקל מאד מהר! צריך לסיים תוך יום, יומיים. ולשמור במקרר כמובן!

פי 1000 טעים מחומוס רגיל!

לצערי אין לי כמויות מדוייקות...

הערות

המתכון באדיבות ספר בישול תימני

כתבות נוספות