אבוקדו ורצועות עוף

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/08/06 00:00 ו באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 חזות עוף חתוכים לרצועות בנות 5 ס"מ, 2 כפות שמן לטיגון

גמבה חתוכה לרצועות דקות

3 אבוקדו

רבע כוס מיץ לימון

3 כפות חומץ בן יין

2 כפות רוטב סויה

4 כפות שמן חמניות או תירס

2 כפות כוסברה קצוצה, כף גרגרי שומשום קלויים.

הוראות הכנה

מטגנים את רצועות העוף בשמן חם עד שהן מזהיבות. מספיגים משומן.

בשמן שנשאר במחבת מטגנים בערבוב את רצועות הגמבה, במשך דקה. מוציאים ומוסיפים לרצועות העוף. קולים את האבוקדו, חותכים לרצועות העוף.

מערבבים את החומץ, רוטב הסויה והשמן. יוצקים אותו על הסלט וזורים מעליהם את הכוסברה והשומשום.

הערות

כתבות נוספות