תבשיל חצילים ופלפלים

א באלול התשסו
,
25 באוגוסט, 2006
25/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

2 חצילים קטנים

2 פלפלים אדומים

1 עגבניה רכה

1 בצל גדול

הוראות הכנה

מטגנים בצל חתוך לקוביות עד להזהבה

מוסיפים קוביות חצילים (בלי קליפה)

קוביות פלפלים אדומים

קוביות עגבניה רכה

כפית אבקת מרק בצל

מלח,פלפל ומעט סוכר

מעט רוטב סויה (לפי הטעם)

פטרוזיליה קצוצה(אני מעדיפה בלי)

מבשלים עד לריכוך

הערות

2 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: ללא

השרה ינקילביץ: "עקירת גוש קטיף היא פצע מדמם שעדיין פתוח בגוף האומה"

קרא עוד