תבשיל חצילים ופלפלים

קרוטונים 25/08/06 00:00 א באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

2 חצילים קטנים

2 פלפלים אדומים

1 עגבניה רכה

1 בצל גדול

הוראות הכנה

מטגנים בצל חתוך לקוביות עד להזהבה

מוסיפים קוביות חצילים (בלי קליפה)

קוביות פלפלים אדומים

קוביות עגבניה רכה

כפית אבקת מרק בצל

מלח,פלפל ומעט סוכר

מעט רוטב סויה (לפי הטעם)

פטרוזיליה קצוצה(אני מעדיפה בלי)

מבשלים עד לריכוך

הערות

2 מנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר