עוגת תפוחי עץ מפרו

אחת מל"ו 25/01/07 00:00 ו בשבט התשסז

מצרכים

מצרכים: 10 תפוחי עץ גרנד, חבילת מרגרינה, כוס וחצי סוכר, 2 ביצים, 2 כוסות קמח רגיל, 200 גר´ אגוזי פקאן שבורים, כף סוכר מעורבת בכפית קנמון.

הוראות הכנה

קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים וכל רבע לפרוסות דקות (אפשר לפרוס בעזרת דיסקית הפריסה של מעבד המזון). מכניסים את הפרוסות לתבנית בקוטר 26 ס"מ. ממיסים על אש קטנה את המרגרינה והסוכר, בוחשים היטב.

מסירים מהאש ומסויפים תוך ערבוב בכף עץ את הביצים, הקמח והאגוזים. מניחים את העיסה על התפוחים ומפזרים מלמעלה את תערובת הסוכר והקנמון.

אופים כ3/4 שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני. מגישים חם. טעים גם קר.

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר