סגור

סלט תפוחי אדמה קלאסי

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

8 תפו"א בינוניים מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.

בצל בינוני פרוס דק

4 גבעולי סלרי אמריקאי, פרוסים דק

2 ביצים קשות, קצוצות דק

10 זיתים שחורים, מגולענים ופרוסים

רבע כוס שמן זית

2 כפות חומץ יין לבן

מלח

פלפל שחור, טחון טרי

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

מערבבים את חמשת המוצרים הראשונים. מערבבים קלות.

מוסיפים את שאר החומרים. טועמים ומתקנים תיבול. בוזקים פטרוזיליה קצוצה.

הערות

אפשר להוסיף:
להוסיף 1 – 2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים, שן שום כתושה , מיץ לימון גדול, שליש כוס שמן זית (נוסח ערביי ארץ ישראל)
להוסיף בצל אדום פרוס לטבעות, 3 כפות חומץ בן יין אדום, חצי כוס שמן זית, 2 – 3 גבעולי טימין קצוצים או כף אורגנו מיובש, רבע כוס צלפים קצוצים, בצל ירוק , מיץ לימון, חרדל (ואז זה נוסח איטלקי).
אפשר גם להוסיף פסטרמה. טעים מאוד!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: עמוס בן גרשום /לע"מ

שר הביטחון הכריז על מצב מיוחד בעורף

קרא עוד