סלט תפוחי אדמה ונקניקים

מיצמיצ 01/04/08 00:00 כה באדר ב'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

750 גרם תפוחי אדמה קטנים

1 חזה אווז מעושן (ללא שומן)

2 קבנוסים חתוכים לעיגולים

3 ביצים קשות חתוכות לריבועים

1 כוס בצ ירוק קצוץ דק

לרוטב:

1/2 כוס טרגון קצוץ במעבד מזון

קליפה מגוררת מלימון אחד

2 כפות חומץ בן יין

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

* אופים את תפוחי האדמה במיקרוגל במשך 8 דקות בעוצמה מירבית.

* קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מעבירים לקערה.

* חותכים את חזה האווז לרצועות דקות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הקבנוס, הביצים הקשות והבצל הירוק ומערבבים בעדינות.

* מערבבים את החומרים לרוטב בקערה קטנה, יוצקים על הסלט ומגישים.

הערות

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר