סלט תפוחי אדמה ונקניקים

כה באדר ב'
,
01 באפריל, 2008
01/04/2008 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

750 גרם תפוחי אדמה קטנים

1 חזה אווז מעושן (ללא שומן)

2 קבנוסים חתוכים לעיגולים

3 ביצים קשות חתוכות לריבועים

1 כוס בצ ירוק קצוץ דק

לרוטב:

1/2 כוס טרגון קצוץ במעבד מזון

קליפה מגוררת מלימון אחד

2 כפות חומץ בן יין

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

* אופים את תפוחי האדמה במיקרוגל במשך 8 דקות בעוצמה מירבית.

* קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מעבירים לקערה.

* חותכים את חזה האווז לרצועות דקות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הקבנוס, הביצים הקשות והבצל הירוק ומערבבים בעדינות.

* מערבבים את החומרים לרוטב בקערה קטנה, יוצקים על הסלט ומגישים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

x
השר יועז הנדל צילום: פלאש 90

יועז הנדל תומך בסמוטריץ': "יודע לעבוד"

קרא עוד