סלט תפוחי אדמה בשמנת

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

6 תפוחי אדמה

4 גבעולי בצל ירוק

גביע שמנת חמוצה

200 גר´ אפונה ירוקה, אפשר קפואה

2 כפיות חזרת לבנה

מלח, פלפל

הוראות הכנה

מבשלים תפו"א בקליפה, עד שהם רכים.

קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

מבשלים את האפונה בלי לפגוע בפריכות שלה. מסננים.

מניחים בקערה את תפו"א, האפונה והבצל הירוק. יוצקים עליהם את שאר החומרים. מערבבים ומגישים. המנה במיטבה כשהיא פושרת

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מערכת הגנה אווירית. ארכיון צילום: הדס פרוש, פלאש 90

כיפת ברזל יירטה 4 רקטות ששוגרו מסוריה

קרא עוד