סלט תפו"א נוסח ואנקאינה (פרו)

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 חלמונים מבושלים (מביצים קשות)

רבע ק"ג גבינה צפתית (מה שפחות מלוח)

מעט חלב

מיץ מלימון אחד

כף שמן

מלח ופלפל

6 פלפלים חריפים

ק"ג תפו"א מבושלים וקלופים

2 – 3 ביצים קשות חתוכות לרבעים

זיתים שחורים מגולענים

פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות דקות

פטרוזיליה קצוצה

עלי חסה לקישוט

הוראות הכנה

מכניסים למעבד מזון או לבלנדר את החלמונים הקשים, הגבינה, פלפלים, מעט חלב, מיץ לימון ושמן – מעבדים לרוטב סמיך. מתבלים במלח ופלפל.

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ומעבירים לקערת הגשה. יוצקים את הרוטב ומקשטים בפלחי ביצים קשות וזיתים שחורים, רצועות פלפל חריף ופטרוזיליה. מקשטים את דפנות הקערה, מסביב, בעלי חסה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

רוחות עזות. ארכיון  צילום: בן קלמר, פלאש 90

תחזית מזג האוויר: בהיר, יבש ורוחות חזקות

קרא עוד