סלט קצוץ דק דק עם עשבי תיבול

כה בתשרי התשסז
,
17 באוקטובר, 2006
17/10/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
פשוט

מצרכים

צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה או נענע, פלפל חריף טרי (לא הכרחי), 3 שיני שום, מלח, 3 עגבניות, 2 מלפפונים, 1 – 2 לימונים, שמן חריע, חמניות או זית.

הוראות הכנה

מרחיקים מעשבי התיבול את הגבעולים, קוצצים את העלים דק ושמים בקערה. מועכים את השום, זורים קצת מלח, ובעזרת כף מועכים את העשבים כדי שיוציאו את הארומה שלהם. בעזרת סכין מאוד חדה קוצצים את הירקות לקוביות קטנות, מוסיפים מיץ לימון ושמן, ומערבבים.

אפשרויות גיוון:

להוסיף מלפפון כבוש קצוץ וזיתים שחורים או ירוקים קצוצים

אפשר להוסיף חצי כוס טחינה גולמית ולא להוסיף שמן, לערבב ולתקן את התיבול, ואם צריך אפשר להוסיף 1 – 2 כפות מים. לצקת על הסלט

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הריסת בית המחבל צילום: דובר צה"ל

ביתו של המחבל שרצח את תינוקה של שירה איש-רן ייהרס

קרא עוד