סלט קישואים

מיצמיצ 26/02/09 00:00 ב באדר התשסט

מצרכים

8 קישואים

שמן לטיגון עמוק

4 שיני שום חתוכות

6 כפות מיץ לימון

מלח

זנגביל טחון - לא הכרחי

4 כפות שומשום

הוראות הכנה

שוטפים את הקישואים, חותכים כל קישוא ל-6 רצועות וחוצים כל רצועה לשניים.

משרים את הקישואים במעט מיץ לימון ושום כתוש כרבע שעה לפני הטיגון

מטגנים את הקישואים וסופגים עודפי שמן

מערבבים בקערית את מיץ הלימון, המלח והזנגויל ובוחשים היטב.

מעבירים את הקישואים לצלחת הגשה יוצקים עליהם את הרוטב בוזקים מעל את השומשום מנערים ומגישים.

אפשר להוסיף מיץ לימון לפי הטעם

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר