סלט קישואים בתחמיץ

כו בתשרי התשסז
,
18 באוקטובר, 2006
18/10/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

3 קישואים בינוניים,2 כפות מיונית, מלפפון חמוץ, 1-2 ביצים קשות, מיץ לימון לפי הטעם, כף פטרוזיליה ושמיר קצוצים.

לתחמיץ: כוס מים, 2 כפות חומץ, מעט מלח,2 עלי דפנה,3-5 גרגרי פלפל אנגלי.

הוראות הכנה

רוחצים את הקישואים, מרחיקים את המקורות הפגומים וחותכים אותם לקוביות לא קלופים. מרתיחים את כל החומרים של התחמיץ ומבשלים בו את הקישואים במשך רבע שעה, מסננים ומקררים. מוסיפים מיונית, מלפפון חמוץ וביצים קשות חתוכים לקוביות קטנות והירק הקצוץ, מתבלים במידת הצורך במלח ובמיץ לימון. מגישים בעיטור של עגבניות.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

רות גביזון צילום: Nati Shohat/FLASH90

"מחשבתה החריפה והמורכבת לא אפשרה לאיש לתייג אותה"

קרא עוד