סגור

סלט קינואה אדומה עם קבביס וטחינה

כ בחשון התשפ
,
18 בנובמבר, 2019
18/11/2019 10:15
סלט קינואה אדומה עם קבביס וטחינה

סלט קינואה אדומה עם קבביס וטחינהצילום: נופר בגנים

בשרי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 חבילת קבביס

לסלט:

1 כוס קינואה אדומה שבושלה במי מלח לפי הוראות היצרן

20 עגבניות שרי צבעוניות

צרור פטרוזיליה קצוצה

2-3 עלי בצל סגול

צרור כוסברה

10 זיתי קלמטה

2 צנוניות פרוסות דק

חופן נבטים

חופן אגוזי מלך

1/4 כוס שמן זית

מיץ מלימון שלם

קורט מלח, פלפל וסומאק

לרוטב הטחינה:

1/2 כוס טחינה גולמית

1 כף גדושה לימון כבוש

1/2 כוס מים

1/4 כפית מלח

הוראות הכנה

צולים את הקבביס על פנצ'ה כ-5 דקות מכל צד.

בקערת סלט שמים כוס קינואה אדומה מבושלת. חותכים דק את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים לקערה מעל הקינואה.

להכנת הטחינה: במעבד מזון טוחנים חצי כוס טחינה גולמית, כף גדושה של לימון כבוש, חצי כוס מים ומלח.

מרכיבים את המנה: בקערת הקינואה עם הסלט מניחים למעלה את הקבביס הצלויים ומוזגים מעל טחינה של לימון כבוש.

מערבבים ומאחדים את כל רכיבי הסלט ומגישים.

המתכון באדיבות "אחוה" והשפית ג'קי אזולאי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
19.11.2019

1. מה זה קבביס? (קוראת)

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אחד מבתי הספר שנסגרו בירושלים בעקבות ההתפרצות צילום: אוליבר פיטוסי, פלאש 90

שר החינוך הנחה: בית ספר שזוהה בו חולה מאומת - ייסגר

קרא עוד