סגור

סלט פלפלים קלויים

יג באלול התשסו
,
06 בספטמבר, 2006
06/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

6 פלפלים

מלח

לימון

שום כתוש

הוראות הכנה

מכניסים לתנור 6 פלפלים :

אדום צהוב וירוק בהיר.

כשמשחים הופכים את הפלפלים

כשמשחים מכל הכיוונים מוציאים לשקית נילון. קושרים את השקית היטב (ואני מכניסה לשקית נוספת)

לאחר בערך 20 דקות מוציאים את הפלפלים ומקלפים בקלות חותכים לקוביות או לרצועות.

שמים בקערה ומתבלים במלח, לימון ושום כתוש. אפשר להחליף חומץ במקום לימון. אפשר להוסיף שמן רגיל או שמן זית ( אני - לא).

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מחלקת קורונה, אילוסטרציה צילום: יוסי זליגר, פלאש 90

"נצטרך לצאת מהסגר מאוד בזהירות, יותר לאט משחשבנו"

קרא עוד