סלט עגבניות

מיצמיצ 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

4 עגבניות גדולות (או 8 עגבניות קטנות) פרוסות, 2 בצלים ירוקים קצוצים דק, מלח, פלפל לבן,2 כפות חומץ בן יין,4 כפות שמן זית, 2 כפות עלי ריחן (בזיליקום) טרי קצוצים או כף ריחן יבש.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הוראות הכנה

מסדרים את פרוסות העגבניות בצלחת הגשה. בוזקים עליהן את הבצלים הירוקים, מלח ופלפל. יוצקים את החומץ ואת השמן ולבסוף על עלי הריחן, מצננים את הסלט כ30- דקות לפני שמגישים.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר