סלט ניסואז

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

חומרים (ל-4 סועדים):

4 תפוחי אדמה בינוניים

חופן שעועית ירוקה

2 ביצים קשות

חופן זיתים שחורים

חצי בצל

2 עגבניות קצוצות

פלפל ירוק

קופסא קטנה של טונה בשמן

כפית חומץ

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל.

4 רצועות אנשובי

הוראות הכנה

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, מצננים, פורסים.

מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים כשתי דקות.

חותכים את הביצים הקשות לרבעים

מגלענים את הזיתים, קוצצים את הבצל, חותכים את העגבניות לפלחים ואת הפלפלים לרצועות.

בכלי נפרד מערבבים את שמן הזית עם החומץ, הפלפל והמלח. מערבבים היטב את הירקות ועליהם יוצקים את הרוטב. מקשטים בביצים קשות ואנשובי

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חיבוק חם| דונאלד טראמפ צילום: shutterstock

צפו: להקת שלווה מקבלת חיבוק מהנשיא טראמפ

קרא עוד