סלט משויה טוניסאי

אחת מל"ו 18/10/06 00:00 כו בתשרי התשסז

מצרכים

2 עגבניות גדולות, 2 פלפלים ירוקים גדולים, 2 גמבות, לפחות ראש שום אחד,

לתיבול: מלח, פלפל שחור, מיץ לימון טרי, שמן זית.

הוראות הכנה

שמים את הירקות והשום בטוסטר אובן או בתנור, בחום בינוני במשך 25 דקות, את שיני השום מפרידים – אך אין קולפים.

מוציאים את הירקות, מכניסים לשקית נילון וסוגרים היטב. לאחר שהכל הצטנן, מוציאים מהשקית ומסירים את הקליפות.

להפעיל בבלנדר הפעלה קצרה או לחתוך דק, בכל מקרה – שלא יהפוך לדייסה. מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ושמן זית.

נהוג לאכול לידו טונה וביצים קשות. וזו ארוחה מלאה ודלת קלוריות.

הערות

5 מנות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר