סגור

סלט מירקות צלויים

כו בתשרי התשסז
,
18 באוקטובר, 2006
18/10/2006 0:00
בשרי
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

2 חצילים פרוסים עבה, 250 גר´ עגבניות שרי, 10 קישואים קטנים פרוסים, פלפל אדום חתוך לרצועות, פלפל צהוב כנ"ל, 250 גר´ שעועית טרייה, 250 גר´ פטריות טריות, 15 שיני שום קלופות, מעט חלב, 2 בצלים פרוסים עבה, מופרדים לטבעות, קמח/קמח מצה, ביצה טרופה, מיץ לימון, עלי ריחן טריים, שמן זית, חומץ בלסמי.

הוראות הכנה

מזהיבים את הירקות מתחת לגריל בתנור. את השום מרתיחים עם החלב ומבשלים 5 דקות. מסננים. מטגנים את השום עד שיזהיב. יוצקים על טבעות הבצל מים רותחים, מכסים ומשהים עד שהם רכים. מסנים היטב, מגלגלים בקמח, ביצה וקמח, מטגנים בשמן חם, עד שמזהיב. מסדרים את הירקות. מערבבים את מיץ הלימון עם החומרים שאחריו ומוזגים על הסלט. מגישים פושר (לא מהמקרר!)

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

האוטובוס שהוצת בבני ברק, אמש צילום: דוברות המשטרה

גפני תוקף: "אתם שהכנסתם אותנו לגור בצפיפות כזאת, אתם אשמים"

קרא עוד