סלט מטבוחה II

יפיק מרגלית 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

1 בצל

1 שום

1 קופסת עגבניות מרוסקות

כף שמן

כף רסק עגבניות (או קופסה קטנה של רסק עגבניות)

מלח ופלפל

הוראות הכנה

לטגן את הבצל והשום עד להזהבה ולהוסיף את שאר החומרים עד שהרוטב מבעבע. כדאי לטעום מדי פעם כדי להוסיף תבלינים אם צריך- אני מוסיפה כף אבקת מרק עוף ואורגנו.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר