סלט מטבוחה 4

אין לי ניק חכם 26/08/07 00:00 יב באלול התשסז

מצרכים

1 פלפל ירוק

4 עגבניות גדולות

2/3 ראש שום

כפית מלח

כף גדושה סוכר או ריבה

פפריקות

פלפל שחור

1/2 כף כמון

150 גר´ רסק עגבניות

רצוי, אך לא חובה:

1/3 פלפל חריף או 2 כפיות צ´ילי גרוס

הוראות הכנה

קוצצים את הפלפלים דק דק (שווה את ההשקעה!), ומטגנים בסיר, עד אשר הם מתחילים להתרכך. מוסיפים את השום (כתוש/קצוץ), וממשיכים לטגן עד לקבלת עיסה.

חותכים את העגבניות לקוביות גדולות, ומוסיפים.

אחרי רתיחה מנמיכים את האש מעט (שימשיך לרתוח, אך שלא ישרף).

מוסיפים את הסוכר והתבלינים, ומערבבים מדי פעם.

אחרי 35-40 דקות, לאחר איבוד מרבית הנוזלים, מוסיפים את רסק העגבניות.

מערבבים, ומגישים - חם או קר.

תרבחו ותשבעו

שבת שלום

הערות

600 גר´ נלמד באוניברסיטה של החיים

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר