סלט מאורז מלא

אחת מל"ו 01/10/06 00:00 ט בתשרי התשסז

מצרכים

2 כוסות אורז מלא מבושל

עגבניה ללא גרעינים קצוצה

בצל ירוק קצוץ

3 - 4 כפות שמן זית

הוראות הכנה

בשביל להכין סלט - צריך קודם אורז מבושל.

אני מבשלת אותו כך:

משרה אותו כמה שעות עד לילה שלם.

אח"כ מבשלת במים בלי כלום (מים - אחד על אחד, כלומר: כוס אורז למשל - כוס מים) במשך חצי שעה על אש קטנה.

מערבבים הכל.

המתכון הזה הולך עם המרק הקובני של השעועית השחורה.

בכל צלחת מניחים קצת סלט אורז כזה ועל זה את המרק.

(למי שלא יסכים לטעום את זה כמו חלק מהילדים שלי - אני מכינה קוסקוס לאותה מטרה).

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר