סלט כרוב צבעוני וטעים ומרשים ביותר

אחת מל"ו 25/08/06 00:00 א באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/4 כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות

1/4 כרוב אדום, חתוך לרצועות דקות

כ6- עלי חסה ערבית, חתוכים לרצועות דקות

3 גזרים קלופים וחתוכים למקלות

חופן זיתים שחורים מגולענים

חופן אגוזי קשיו קלויים מומלחים

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון טרי

1 כפית חרדל דיז´ון גרגרים

1 שן שום טרי כתושה (לא חובה)

מלח ופלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה

+ מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת קטנה.

+ יוצקים את הרוטב על הירקות החתוכים והזיתים, ומערבבים.

+ מפזרים מעל את הקשיו הקלויים ומגישים

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות עופר זוטא

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר