סגור

סלט כרוב צבעוני וטעים ומרשים ביותר

א באלול התשסו
,
25 באוגוסט, 2006
25/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1/4 כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות

1/4 כרוב אדום, חתוך לרצועות דקות

כ6- עלי חסה ערבית, חתוכים לרצועות דקות

3 גזרים קלופים וחתוכים למקלות

חופן זיתים שחורים מגולענים

חופן אגוזי קשיו קלויים מומלחים

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון טרי

1 כפית חרדל דיז´ון גרגרים

1 שן שום טרי כתושה (לא חובה)

מלח ופלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה

+ מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת קטנה.

+ יוצקים את הרוטב על הירקות החתוכים והזיתים, ומערבבים.

+ מפזרים מעל את הקשיו הקלויים ומגישים

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות עופר זוטא

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר