סלט כרוב עם חמוציות (משודרג)

א באלול התשסו
,
25 באוגוסט, 2006
25/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

ראש כרוב חתוך לרצועות דקיקות (תלוי גם בכמות האורחים)

2 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים קטן קטן לריבועים

צרור עירית (או בצל ירוק) חתוך קטן

צרור שמיר קטן - חתוך דק

צרור פטרוזיליה חתוך קטן

2-3 שיני שום כתושות

50 - 100 גרם חמוציות אדומות או שחורות

הרוטב לסלט

1/3 כוס שמן זית

2-3 כפות חומץ בלסמי

2 כפות מיץ לימון

כמה טיפות של שמן שומשום(ממש מעט)

כף סוכר מומס במעט מים חמים)

הוראות הכנה

לערבב היטב היטב את חמרי הרוטב.

ממש לפני ההגשה - להמליח את הסלט ולהוסיף פלפל שחור גרוס. לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.

בסוף -להוסיף את החמוציות ולערבב קלות פעם נוספת

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

x
 הרב יעקב מדן, ראש ישיבת הר עציון צילום: פלאש 90. אורן נחשון

הרב יעקב מדן על הומוסקסואליים: "יש ביניהם צדיקים גמורים"

קרא עוד