סגור

סלט כרוב מהקיבוץ עם טעם של עיר

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

כרוב לבן, קצוץ

סוכר

שמן

חומץ

רוטב סויה

שומשום קלוי

שקדים קלויים

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי הרוטב. שופכים על הכרוב הקצוץ.

מוסיפים את השומשום והשקדים הקלויים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר