סלט כרוב וגזר מבושל

ו באלול התשסו
,
30 באוגוסט, 2006
30/08/2006 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

4 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס (או חתוכים לגפרורים דקים)

2 כפות שמן

מעט שורש זנגוויל טרי, מגורר או פרוס דק

כרוב לבן קטן, פרוס דק

כף רוטב סויה

כפית שמן שומשום

פלפל שחור, טחון טרי,

(אפשר להוסיף חצי חבילת נבטים עבים)

הוראות הכנה

מחממים שמן במחבת גדולה (עדיף בווק) מוסיפים את רצועות הגזר ואת הזנגוויל ומזהיבים ביחד במשך שתי דקות.

מוסיפים את הכרוב, מערבבים ומבשלים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש. כאן אפשר להוסיף את הנבטים.

מתבלים בשאר החומרים, מערבבים ומצננים.

הערות

(אפשר להגיש חם, אך בקיץ זה נהדר קר)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

האוניברסיטה העברית בהר הצופים צילום: קובי גדעון פלאש 90

מרצה באוניברסיטה העברית: "ילדים פלסטינים משמשים לניסוי כלים בידי צה״ל"

קרא עוד