סלט ירקות תאילנדי

אחת מל"ו 17/10/06 00:00 כה בתשרי התשסז

מצרכים

1.5 ליטר (71/2 כוסות) ירקות פרוסים דק ודחוסים היטב בכלי (למשל: גזר, פלפלים, כרוב, צנון ומלפפונים), ¼ כוס (50 גר´) מלח, כוס חומץ (200 מ"ל), 2 כוסות (400 מ"ל) סוכר, סומסום קלוי.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הוראות הכנה

שמים את הירקות הפרוסים בקערה, מפזרים עליהם חצי מהמלח, ויוצקים מים כדי כיסוי. משהים 30 – 40 דקות ומסננים. מחזירים את הירקות לקערה.

מוסיפים לקערה את יתרת המלח, הסוכר והחומץ (אפשר לחמם קצת את החומץ ולהמס בו את הסוכר והמלח) ומערבבים היטב. אם הירקות צפים מעל הנוזלים שמים עליהם צלחת ועליה משקולת.

מכניסים למקרר למשך 24 שעות לפחות. בשעת ההגשה מפזרים על הירקות שומשום קלוי.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

הערות

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר